Bani mai mulţi pentru volei şi fotbal

Bugetul clubului Volei Municipal Zalău a fost suplimentat cu 600.000 de lei, iar cel al FC Zalău, cu 280.000 de lei

Cluburile Volei Municipal Zalău şi FC Zalău vor beneficia de mai mulţi bani de la autorităţile locale până la finalul acestui an, consilierii locali aprobând majorarea bugetului pentru cele două structuri sportive în cadrul şedinţei de luni. Cei mai mulţi bani va primi clubul de volei, al cărui buget a fost majorat cu 600.000 de lei, după ce, la începutul anului, consilierii locali au aprobat suma de 1,8 milioane de lei pentru echipa de volei.
Preşedintele clubului de volei, Radu Nistorescu, ne-a explicat că suplimentarea bugetară vine ca urmare a faptului că „CS Drilling Eguipment nu şi-a achitat datoriile faţă de club, astfel că bugetul aprobat iniţial nu ne-ar fi ajuns până la finalul anului”. Oficialul zălăuan a mai precizat că „banii sunt pentru anul competiţional 2014 – 2015, bani pentru plata salariilor, urmând ca celelalte cheltuieli să fie suportate de ceilalţi acţionari şi de către sponsori”.
Nistorescu a mai declarat că unul dintre motivele pentru care a fost solicitată majorarea bugetului este şi faptul că taxele de salarizare ale jucătorilor au crescut, având în vedere că, începând din această vară, jucătorii nu mai au semnată convenţie civilă cu clubul, toţi având contracte individuale de muncă.
Bugetul clubului FC Zalău a fost majorat cu 280.000 de lei, care se adaugă sumei de 470.000 de lei, aprobată la începutul anului. „O parte din această sumă va merge către grupele de juniori de care se ocupă Daniel Sabou, având în vedere protoculul pe care l-am făcut în această vară cu Viitorul, iar suma rămasă este necesară pentru cele două grupe de juniori republicani, dar şi pentru echipa de seniori. Practic, s-a revenit la bugetul iniţial, exceptând suma care va merge către clubul Viitorul”, ne-a explicat preşedintele Ioan Morar, făcând referire la faptul că bugetul clubului a fost redus la începutul acestui an cu 200.000 de lei.

7 Thoughts to “Bani mai mulţi pentru volei şi fotbal”

  1. Plătitor de impozite si taxe

    O alta metoda de sifonare a banilor. Ca parca celelalte nu erau de ajuns !

  2. herghelegiu

    la ce buget are echipa de fotbal obiectivul trebuie sa fie promovarea in liga a doua.ca fapt divers cum poate primaria sa finanteze un club privat…cam incalcita treaba asta fiind vorba de banii publici de care nimeni nu poate dispune dupa bunul plac

  3. Anonim

    Nu,bani au fost alocati pentru consiliul de administratie caci asa se spala banii si la partidul condus de edilul Zalaului.

  4. Anonim

    Alo, alo, domn’ Nistorescu. Cum sa isi achite Drilling datoriile, daca voi l-ati dat afara din actionariat si din consiliul director? Sunteti penibili, in clubul asta, unii au doar drepturi (tirle & co), iar altii numai obligatii (Drilling).

  5. Anonim

    fc zalau nu e club privat e al municipalitati,primaria zalau e actionar majoritar la fc zalau si bravo ca au dat inapoi bugetul la fc zalau felicitari hai fc zalau

  6. Anonim

    Mai Maghiu nu mai lauda caci tu nici nu stii citi jucatori are o echipa de fotbal si mai vorbesti.

  7. iubitor al tuturor sporturilor

    Un lucru imbucurator faptul ca FC Zalau o sa primeasca mai multi bani. Echipa joaca bine si cred ca merita. Legat de volei … imi pare rau. Baietii au salarii mari si nu joaca. Anul acesta nu o sa termine pe locul 2 si poate nici pe locul 3. De ce nu se dau bani la atletism, box, karate, lupte si tenis de masa? Sunt sporturi individuale si sportivii au valoare. Plus de asta la sporturile individuale sportivii sunt salajeni de-ai nostri.

Leave a Comment